Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΝΑ Ο ΝΕΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Έφτασε η χάρη μας ως και στην (εφημερίδα Νέος Κόσμος) Αυστραλία μάλλον, που μας έκανε ένα ρεπορτάζ για τον νέο αυτοκινητόδρομο που φτιάζουμε στην Κρήτη... όχι βέβαια τον πολυπόθητο ΒΟΑΚ, αλλά τον αυτοκινητόδρομο Τοπόλια.
Να τι έγραψε
Crete is getting a new highway, linking Elafonisi to Chrisoskalitissa. The Topolia highway is set to be one of the largest construction projects on the island. It is a positive development, which will significantly benefit the increasing tourism, and the local economy by giving motorists easier and faster access to their desired destinations. On Monday local government officials revealed that the project is expected to be completed by June 2019, just in time for the summer.
Να και η μετάφραση
Η Κρήτη αποκτά νέο αυτοκινητόδρομο, συνδέοντας το Ελαφονήσι με τη Χρυσοσκαλίτισσα.
Ο αυτοκινητόδρομος Topolia είναι ένα από τα μεγαλύτερα κατασκευαστικά έργα στο νησί. Είναι μια θετική εξέλιξη, η οποία θα ωφελήσει σημαντικά τον αυξανόμενο τουρισμό και την τοπική οικονομία, δίνοντας στους αυτοκινητιστές ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση στους επιθυμητούς προορισμούς τους.
Τη Δευτέρα αξιωματούχοι τοπικής αυτοδιοίκησης επισκέφτηκαν το έργο, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο του 2019, εγκαίρως για το καλοκαίρι.
- Τα σχόλια είναι περιττά.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: