Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΗΝ….ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Απάντηση έδωσε ο πρόεδρος της Μονομετοχικής του Δήμου Κισάμου κ. Φουρναράκης στην επιστολή της αντιπολίτευσης σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις της Εταιρείας.

Στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε εντυπώσεις συγχέετε πράγματα εντελώς διαφορετικά. Προς ενημέρωση των πολιτών, τους οποίους σκόπιμα προσπαθείτε να παραπληροφορήσετε, αλλά και προς δική σας, παραθέτουμε τα εξής:
1) Ο διαγωνισμός προμηθειών για την τροφοδοσία των υποκαταστημάτων Ελαφονησίου και Γραμβούσας-Μπάλου είναι διεθνής ηλεκτρονικός και η καταλυτική ημερομηνία του δεν ορίζεται ούτε από εμάς, ούτε από καμία αναθέτουσα αρχή  αλλά από το ΝΟΜΟ(άρθρο 27 του Ν.4412/2016)
2) Ο ίδιος ΝΟΜΟΣ με το άρθρο 118 δίνει το δικαίωμα απευθείας ανάθεσης όταν η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης είναι ίση ή κατώτερη του ποσού 20.000 ευρώ προ ΦΠΑ(το ποσό που αφορά στον διαγωνισμό είναι προφανώς μεγαλύτερο και γι’ αυτό καταφύγαμε στην εν λόγω διαδικασία)
3) Οι κεραλοιφές στις οποίες αναφέρεστε είναι φαρμακευτικό προϊόν πιστοποιημένο με EN ISO 9001:2015 Αριθ. Εγγραφής Πιστοποιητικού: 010150235 και χρησιμοποιείται για ενυδάτωση, επούλωση και εγκαύματα. Πωλείται στα υποκαταστήματα Ελαφονησίου και Γραμβούσας-Μπάλου και μάλιστα χαίρει ιδιαίτερης προτίμησης μιας και πρόκειται για ΤΟΠΙΚΟ προϊόν. Ποια είναι η ένστασή σας  για την προώθηση ενός τοπικού προϊόντος και γιατί ενοχλείστε που στηρίζουμε την τοπική οικονομία;
Κύριε Μυλωνάκη, απαντήστε στους δημότες (ξεκινώντας με το έτος 2012).
Πουλήσατε περίπου 300 κιλά ελαιόλαδο (1000 ευρώ-τιμολόγια 02/07/2012 και 20/08/2012) στην Δήμος Κισάμου Ακίνητα Μονομετοχική Α.Ε.; 
Για ποιο λόγο και πού χρειαζόταν;
Ο Πρόεδρος της Ακίνητα Μονομετοχικής Α.Ε.
Φουρναράκης Εμμανουήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: