Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΡΟΘΟΙ

58 φορείς της Κρήτης ανάμεσα τους τα 4 επιμελητήρια του νησιού, τα 4 εργατοϋπαλληλικά κέντρα, οι 4 ομοσπονδίες Εμποροβιοτεχνών του νησιού, οι ιατρικοί σύλλογοι κάθε νομού και πάρα πολλοί σύλλογοι και φορείς είχαν ζητήσει απο τον πρωθυπουργό να γίνουν πράξη οι πολιτικές δεσμεύσεις του .... λίγο πριν το αναπτυξιακό συνέδριο του 2017. Μάλιστα η επιστολή τους που θα την βρείτε ΕΔΩ κατέληγε έτσι...
"Η Κρήτη και δικαιούται και αξίζει ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο από την μία άκρη του νησιού στην άλλη".
Μάλλον λοιπόν αυτούς αποκάλεσε γρόθους ο σημερινός υπουργός κατά τα λεγόμενα των ΜΜΕ του Ηρακλείου. (Βλέπε εικόνα)
Φυσικά ανάμεσα στους γρόθους είμαστε και μεις (και να με συγχωρέσουν οι κύριοι Σταθάκης και Μυλωνάκης) που έχουμε ζητήσει επανειλημμένως ένα αυτοκινητόδρομο ενιαίο απο την Κίσαμο ως και την Σητεία. 
Υπουργός βέβαια είναι αυτός...αλλά καταλαβαίνουμε πολύ καλά το επίπεδο του. Μάλιστα θα το πάω και μακρύτερα μιας και ο κ. Τσίπρας ο πρωθυπουργός μας είπε τότε ξεκάθαρα στο αναπτυξιακό συνέδριο του 2017
"Η στρατηγική μελέτη για τον ΒΟΑΚ που διασφαλίζει τον ενιαίο σχεδιασμό του έργου από το Καστέλι Κισσάμου ως την Σητεία, θα δημοπρατηθεί μέσα στον Οκτώβριο, ......"...άρα ..άλλος είναι ο γρόθος!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: