Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

Μια επιστολή ενυπόγραφη απο τον υπάλληλο του δήμου Κισάμου Γιώργο Χουδαλάκη, σχετικά με ένα απορριμματοφόρο.
-Η τεχνικός ασφαλείας του Δήμου μας έγραψε στις 28/6 για ένα απορριμματοφόρο ότι δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για μεταφορά απορριμάτων, ότι κρίνεται ακατάλληλο για την ασφάλεια των εργαζομένων και ότι χρήζει άμεσης αντικατάστασης. 
Λίγη ώρα αργότερα άλλαξε γνώμη και γράφει ότι το αμάξι μπορεί να επισκευαστεί άμεσα και μέχρι τότε (σχόλιο:δηλαδή μέχρι να επισκευαστεί) μπορεί με την άδειά της να κυκλοφορεί. 
Η τεχνικός ασφαλείας παίζει με τις ζωές μας ? Θεωρεί μετά την αρχική της γνωμάτευση περί άμεσης αντικατάστασης, ότι μπορούμε να βγάλουμε το αυτοκίνητο ξανά στο δρόμο άφοβα? Ή μήπως θέλει να φέρει σε αντιπαράθεση τη Δημοτική Αρχή με τους εργαζόμενους. 
Τι να πει κανείς. Μια λέξη μόνο ταιριάζει: Καραγκιοζιλίκια. 
Και αν παρεξήγησε η τεχνικός ασφαλείας, ας μου κάνει μήνυση.
Χουδαλάκης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: