Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ....

Μπορεί να πέσει και ο ίδιος μέσα....
Αν και το κείμενο δεν είναι πολύ καθαρό αντιγράφω μέρος απο την προσωρινή διαταγή του Ειρηνοδίκη για το Λαφονήσι.
....απαγορεύει σε όλους τους διαδίκους και εως ότου εκδοθεί η οριστική απόφαση, την τοποθέτηση οποιαδήποτε κινητού πράγματος και ιδίως ομπρελοκαθίσματα στο τμήμα της παραλίας του Ελαφονησιού που εκτείνεται ανατολικά του φερόμενου κατά τους ισχυρισμούς του πρώτου των καθ ών (δήμου Κανδάνου Σελίνου) ως διοικητικό όριο των δυο δήμων όπως ορίζεται απο την νοητή γραμμή που ενώνει την πηγή Βουλισμένη με τους βράχους Μύτι Χαράκι (αν διάβασα καλά)..... και διατάσσει την απομάκρυνση απο την παραπάνω έκταση εντός 24 ωρών απο την έκδοση της παρούσας, κάθε κινητού πράγματος που τυχόν έχει τοποθετηθεί σε αυτήν απο τους διαδίκους.
Με απλά λόγια διατάσσει και τον δήμο Κανδάνου Σελίνου να βγάλει τα ομπρελοκαθίσματα του απο το σημείο που σήμερα τα έχει ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ... και νόμιζε οτι ήταν δικό του, γιατί την νοητή γραμμή την έχει υπερβεί.  
Τελικά...μετά την δικαστική επιμελήτρια που έκανε λάθος και ο όμορος δήμος την πάτησε, βέβαια ο Δήμος μας δεν είναι εκδικητικός και δεν θα ζητήσει να βγάλει όλα τα ομπρελοκαθίσματα αλλά σε απόσταση μόλις 100 μέτρων ανατολικά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: