Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....

Κάτι πάει να κουνηθεί στον ερασιτέχνη Κισσαμικό έμαθα.. Μάλιστα οι πρώτες επαφές of the record έχουν γίνει και τα πρώτα τηλεφωνικά κονέξιον (χρησιμοποιώ λεξιλόγιο ανάλογο της περίστασης) έγιναν και είναι σε αναμονή οι ενδιαφερόμενοι.
 Αν προχωρήσει η κατάσταση που σαφώς πρέπει να πάρει μεγαλύτερη διάσταση απο ότι γίνεται τώρα, πρέπει να γίνει μια γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη για να αποφασιστούν τα βασικά. 
Η αγάπη για τον ποδοσφαιρικό Κισσαμικό δεν χάνετε απλά ξαποσταίνει λιγουλάκι... και φυσικά αν ξαναγεννηθεί στην πόλη η ομάδα, θεωρώ οτι θα έχει περισσότερη απήχηση απο παλαιότερα.  Για να δούμε αν θα ξετελέψει κάπου αυτό κι αν θα μπορέσει να λειτουργήσει αυτόνομα. 
Ο ΠΓΣ Κισσαμικός και γενιές πολλές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών είχαν και έχουν μάθει να παίζουν πάντα με αντίξοες συνθήκες.. ούτε σαλόνια προτιμούσαν και μάτωναν για την φανέλα το ίδιο και οι φίλαθλοι, πάντα γέμιζαν το γήπεδο μας είτε έβρεχε, είτε είχε αέρα, είτε καύσωνα...
Μάλιστα είναι τώρα μια καλή ευκαιρία να ξαναγυρίσουν και τα παιδιά της πόλης στην ομάδα, που είναι διάσπαρτα σε όλο τον νομό.
Φυσικά κάποιοι κάνουν και όνειρα συνένωσης με την Θύελλα Καλαθενών, αλλά κι αυτό εκτός του ότι δεν είναι εφικτό, σκοντάφτει και στον εγωισμό μας... να ξαναχάσουμε για άλλη μια φορά το όνομα μας;
Ας ελπίσουμε οτι η ΠΑΕ θα χειριστεί το θέμα όπως πρέπει, μιας και αυτή κρατά τα κλειδιά, και θα κάνει αυτό που πρέπει για θα ανασυσταθεί η ομάδα της πόλης, που δυστυχώς αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει για κανένα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: