Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΕΠΑΛ...

και....προσκόμιση δικαιολογητικών από 22 έως 29 Ιουνίου.
Οι κηδεμόνες όλων των μαθητών που θα φοιτήσουν την επόμενη σχολική χρονιά στην Α', Β' και Γ' τάξη ΕΠΑΛ, και οι οποίοι έχουν προβεί σε ηλεκτρονική εγγραφή , θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο εγγραφής από 21 μέχρι και 29 Ιουνίου 2018, καθημερινά 09:30 - 13:30, για να οριστικοποιήσουν την εγγραφή, προσκομίζοντας τα κάτωθι δικαιολογητικά: 
Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του/της μαθητή/τριας ή Πιστοποιητικό του Δήμου στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/τρια, εφόσον δεν έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.
Το έντυπο αίτησης ηλεκτρονικής εγγραφής. Όσοι γονείς έκαναν μόνοι τους την ηλεκτρονική εγγραφή, θα πρέπει να προσκομίσουν εκτύπωση της αίτησής ηλεκτρονικής εγγραφής τους στο σχολείο. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι οι κηδεμόνες να έχουν μαζί τους κωδικούς του taxisnet ώστε να εκτυπωθεί η αίτηση από το σχολείο σε περίπτωση απώλειας της ή αδυναμίας εκτύπωσης της από τους ιδίους. 
Η σελίδα των ηλεκτρονικών εγγραφών e-eggrafes.minedu.gov.gr θα είναι ξανά διαθέσιμη 25 έως και 29 Ιουνίου 2018 για όσους δεν πρόλαβαν να κάνουν την ηλεκτρονική εγγραφή του παιδιού τους κατά τη διάρκεια της προηγούμενης προθεσμίας.
Ο Δ/ντής ΕΠΑΛ Κισάμου
Ζουριδάκης Νεκτάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: