Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΚΑΛΙΤΙΣΣΑ ΑΠΟ ΚΑΛΟΥΔΙΑΝΑ

Επειδή είναι σίγουρο οτι θα δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα και οι δρόμοι θα φρακάρουν...καλό είναι η δημοτική αρχή να μεριμνήσει ώστε το 5ήμερο που θα είναι κλειστό το κομμάτι Κατσοματάδω- ως και Μύλοι να ρυθμίσει την κυκλοφορία και εντός της πόλης αλλά και εκτός....
Γεγονός βέβαια είναι οτι στα μαγαζιά απο Καλουδιανά ως και Έλος, σήμερα που ανακοινώθηκε το κλείσιμο του δρόμου, υπήρξε μεγάλος εκνευρισμός, μιας και η τουριστική περίοδος έχει αρχίσει και κάθε μέρα είναι σημαντική για αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: