Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER

Το επιμελητήριο για μια ακόμη  φορά πρωταγωνιστής.. όχι μόνο για  τους  επιχειρηματίες και της επιχειρήσεις αλλά πλέον  ανοίγει της πόρτες του  στον πολιτισμό.
Μέσο ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε συνεργασία με τον Ο.Α.Κ. κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα για την ανάπτυξη του Νομού μας. 
Με όλες της δυνάμεις ενωμένες  θα υποστηρίξω και θα ενισχύσω τον πολιτισμό τα ήθη και έθιμα του τόπου μας  ώστε ο πολιτισμός με την υπεραξία που θα δώσει στον Νομό μας να μιλάμε για μια πρωτεύουσα πόλη.
Τέλος θα ήθελα να  ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του επιμελητήριου για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου για την ολοκληρώσει και διαχείριση του προγράμματος.
Εύχομαι και πιστεύω μέσα από αυτήν την προσπάθεια ο Νομός να είναι ο μοναδικός κερδισμένος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: