Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ GPS ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ

Χθες, αν και ο δρόμος είναι ανοικτός απο την Τρίτη το βράδυ, εξέδωσε ανακοίνωση η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και ενημερώνει ότι, οι αναγκαίες εργασίες που προέβλεπε η μελέτη κατασκευής του 2ου υποέργου, Παράκαμψη Τοπολίων, του έργου Οδικός άξονας Καλουδιανά – Τοπόλια – Μύλοι – Έλος – Κεφάλι – Βάθη – Χρυσοσκαλίτισσα, έχουν ολοκληρωθεί και συνεπώς η κυκλοφορία οχημάτων στο τμήμα της επαρχιακής οδού μετά τον οικισμό Κατσοματάδο (μετά το φαράγγι των Τοπολίων), έως τη διασταύρωση της με την επαρχιακή οδό Βλάτος – Ρογδιά – Λίμνη – Καμένο Σελί, διεξάγεται κανονικά από την Τρίτη 19-06-2018 όπως είχε ανακοινωθεί.
Το θέμα βέβαια είναι οτι και σήμερα οι συσκευές πλοήγησης τον δείχνουν κλειστό. Μήπως είναι υποχρέωση της να το διορθώσει... γιατί αν περιμένουμε απο την google σωθήκαμε.
Στον δήμο Κισάμου μάλιστα τα παραπονα είναι πολλά και οι άνθρωποι δεν ξέρουν που να απευθυνθούν....

Δεν υπάρχουν σχόλια: