Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Παράξενα πράγματα συνέβησαν στο χθεσινοβραδυνό Δημοτικό συμβούλιο που πραγματικά δεν τιμούν κανένα... Μάλιστα για τον λόγο αυτό η δημοτική αρχή έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση.

Καλωσορίζουμε τις νέες μεθόδους "διαλόγου" του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κισάμου, που εγκαινίασε χτες στο δημοτικό συμβούλιο.
Τις επικροτούμε όσο αναφορά το πρώτο μέρος, δηλαδή της προσέλευσης δημοτών μας που έχουν να αναδείξουν διαχρονικά προβλήματα για τον τρόπο αντιμετώπισής τους από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές.
Χαιρετίζουμε και επιζητούμε την αυτόβουλη παρουσία πολιτών και δημοτών μας, δίνοντας την ευκαιρία να καταγραφεί και να ακουστεί η άποψή τους αλλά και να διαπιστώσουν ποιοι πραγματικά κινούνται στην κατεύθυνση της επίλυσης του προβλήματος και ποιοι αποσκοπούν αποκλειστικά και μόνο σε εντυπώσεις και εκμετάλλευση των προβλημάτων των πολιτών.
Δεν μπορούμε όμως να μην καταδικάσουμε την προσπάθειά της μείζονος αντιπολίτευσης να στηρίζει και να υποστηρίζει άτομα με παραβατικές συμπεριφορές οι οποίοι και εφαρμόζουν τις μεθόδους τους ακόμα και εντός της αίθουσας του Δημοτικού συμβουλίου.
Η συνεργασία της μείζονος αντιπολίτευσης με τα παραβατικά αυτά άτομα, μετά την ολοκλήρωση της αποστολής τους εντός της αίθουσας, συνεχίστηκε μεταμεσονύχτια συνεχίζοντας την υποστήριξη και μάλλον δίνοντας περαιτέρω κατευθύνσεις για την συνέχεια της στοχοποίησης και προπηλάκισης δημοτικών συμβούλων της δημοτικής αρχής.
Οι τραμπουκισμοί και οι εκφοβισμοί δεν θα περάσουν, απ’όπου και αν προέρχονται. Αυτά, για να ενημερώνονται οι δημότες, να προβληματίζονται όσοι θέλουν ή θα θέλουν να είναι συνοδοιπόροι με τέτοιου είδους πρακτικές και θέσεις.
Ο Δήμαρχος Κισάμου
Θεόδωρος Σταθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: