Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ..

 ...στην κατάπτυστη ανακοίνωση του Δημάρχου Κισάμου κ. Σταθάκη.
Μπορεί να τα περιμένω όλα από τον κ. Σταθάκη –ειδικά τώρα που όλα γύρω του διαλύονται - αλλά αυτή την ανακοίνωση δεν την περίμενα. Προφανώς δεν υπάρχει ούτε όριο ούτε δισταγμός στην συμπεριφορά του. Αντί να προσπαθήσει να προστατεύσει το κύρος του δήμου και να μαζέψει την κατάσταση που δημιουργήθηκε αυτός κάνει το απίστευτο, τα ρίχνει σε εμένα και στην παράταξή μου. Εγώ, για να προστατεύσω το θεσμό του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και πρόσωπα, δεν θα αναφερθώ στα χθεσινά μεταμεσονύκτια γεγονότα (μετά την λήξη της συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου), πέρα του ότι τα καταδικάζω και τα χαρακτηρίζω απαράδεκτα.
Ξεκαθαρίζω όμως πως η μοναδική συμμετοχή μας σε αυτά ήταν ότι «μπήκαμε στη μέση» και αποτρέψαμε επέκταση των συμβάντων. Σε πλήρη αντίθεση δηλαδή με την δημοτική ομάδα του κ. Σταθάκη. Μένουμε εκεί.
Τώρα ως προς τις κατηγορίες και τους υπαινιγμούς του κ. Σταθάκη, ούτε με αγγίζουν ούτε τους δίνω την παραμικρή σημασία. Και ούτε και κανείς σοβαρός άνθρωπος μπορεί να του δώσει πλέον σημασία. Όλοι ξέρουν ότι ο Μυλωνάκης ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που ουδεμία σχέση έχει με φασαρίες και με τσακωμούς, ούτε συμμετέχει σε τέτοιες ενέργειες, ούτε τις υποστηρίζει. Αντίθετα, άλλος είναι αυτός που δημιουργεί φασαρίες, σπέρνει διχασμό και διχόνοια, ζει και αναπνέει για να τσακώνεται. Και το ότι φτιάχνει και δημοσιεύει τέτοια σκοτεινά σενάρια για να με κατηγορήσει, αποδεικνύει σε ποιο κόσμο ζει και με ποιον τρόπο σκέπτεται.
Πάρτε το αλλιώς κ. Σταθάκη και φροντίστε να αφήσετε και κάτι όρθιο πριν φύγετε. Μην ψάχνετε ενόχους για όλα τα τραγικά που συμβαίνουν καθημερινά στον δήμο μας, απλά κοιταχτείτε στον καθρέπτη.
Και για να τελειώνουμε με το ζήτημα, όλοι με ξέρουν ποιος είμαι και όλοι πλέον σε έχουν μάθει. Είσαι ανίκανος να με πλήξεις ηθικά και δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να με παρασύρεις ούτε να οδηγήσεις να συμπεριφερθώ σαν και εσένα. Δεν μοιάζουμε. Και μην κουράζεσαι, δεν σε πιστεύει πια κανείς, παρά μόνο ίσως κάποιοι από τον στενό περίγυρό σου. Οι δημότες καταλαβαίνουν.
Μυλωνάκης Γεώργιος
πρώην δήμαρχος Κισάμου & επικεφαλής
της παράταξης μείζονος αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: