Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

200 ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ...

Μετά την χαμένη υπόθεση στο ειρηνοδικείο Χανίων σχετικά με τον χώρο που έχει καταλάβει ο δήμος Κισάμου "παράνομα" (λες και εκεί κάτω είναι πολλά τα νόμιμα) και την απόφαση να απομακρυνθούν 100 ομπρέλες και 200 καθίσματα.. ήρθε και το "σκονάκι" του νέου φορέα διαχείρισης που προτείνει (εκτός κι αν κάνω λάθος και διατάζει) ότι μόλις 200 ομπρέλες θα υπάρχουν στην παραλία και 400 καθίσματα, ...μάλιστα και στους δυο δήμους 100 και 100 δηλαδή. 
Τώρα θέλω να σας δω .... αν θα ξαναενδιαφερθείτε για τα στραλίκια, τώρα θέλω να δω αν θα ξανακάνετε καταγγελία; 
100 ομπρελίτσες μόνο που τις γεμίζετε και τον Νοέμβριο...
Όσο για τον φορέα καλά κάνει έτσι πρέπει να λειτουργεί.. αλλά πως θα εξυπηρετηθούν οι υπόλοιποι 3000 που κατακλύζουν σήμερα το όμορφο Ελαφονήσι; Θα παίζουν μπουνιές κι απου προλάβει ή θα βάλετε ταμπέλες "φουλάραμε"; Θα πρέπει να δίνει και λύσεις...και όχι μόνο να καταθέτει άλυτες και δύσκολες προτάσεις;
Για να δούμε...θα ξετελέψει ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: