Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ

Την Παρασκευή τα ξημερώματα 15 Ιουνίου, άγνωστοι προκάλεσαν βλάβες στα σχολικά συγκροτήματα του 1ου Γυμνασίου Κισάμου καθώς και του δευτέρου δημοτικού. Ο Δήμος Κισάμου αφενός καταδικάζει τις ενέργειες αυτές και αφετέρου καθιστά σαφές ότι ουδεμία ανοχή θα υπάρχει σε τέτοιου είδους φαινόμενα. Τα δημόσια κτήρια και ιδιαίτερα οι σχολικές μονάδες δεν είναι κτήμα κανενός και αποτελούν αγαθό εκπαίδευσης και μόρφωσης άρα και όχημα βελτίωσης της κοινωνίας μας. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να καταστρέφει έστω και το παραμικρό κομμάτι αυτών. 
Οι σχολικές μονάδες ανήκουν σε όλους και οφείλουμε όχι μόνο να τις προστατεύουμε και να τις συντηρούμε αλλά και να κάνουμε το παν ώστε να τις βελτιώνουμε καθημερινά. Η υπόθεση έχει δοθεί και ερευνάτε από το Α.Τ. Κισάμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: