Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...

Υπεγράφη επιτέλους το έργο "Αναβάθμιση παιδικών χαρών Δήμου Κισάμου", προϋπολογισμού 140.000,00 ευρώ με τον ανάδοχο του έργου κ. Λακιωτάκη Ιωάννη, παρουσία της προϊσταμένης του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών κας Μυλωνάκη Μαρίας, του Αντιδημάρχου κ. Παρτσαλάκη Αντώνιου και του ειδικού συνεργάτη Πολιτικού Μηχανικού, κ. Ψαράκη Νεκτάριου.
Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι μετά από τρία χρόνια και δύο μήνες (31 Μαρτίου 2015 έγινε κατάθεση της μελέτης) υπεγράφη το αναγκαίο για την πόλη μας έργο, που αφορά την ασφαλή και ποιοτική απασχόληση των παιδιών μας στις δύο παιδικές χαρές. Αυτή είναι η γραφειοκρατία που διέπει αυτή την δημοτική περίοδο που δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά.
Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια σε αυτή την αντίληψη και θα απαιτούμε απλοποίηση των διαδικασιών για να μπορέσουν οι Δήμοι να εκτελούν άμεσα τα έργα που έχει προς όφελος της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας. Ο αυστηρός έλεγχος πρέπει να γίνεται κατά την κατασκευή των έργων και όχι πριν, εμποδίζοντας την υλοποίηση των έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: