Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΜΕ ΝΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο Α.Ο. ΚΙΣΑΜΟΥ

Η ομάδα της Κισάμου με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις  στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα μίνι παίδων στο μπάσκετ. Ο Αθλητικός Όμιλος της Κισάμου στο τελευταίο παιχνίδι, στην έδρα του στο γήπεδο του Ταυρωνίτη την Κυριακή υπερίσχυσε της ομάδας Ο.Α ΧΑΝΙΩΝ 2000 με σκορ 35-26, όπου και με αυτή την νίκη πήρε την Γ’ θέση στον Γ’ όμιλο στο πρωτάθλημα Κρήτης.
Οι μικροί αθλητές της Κισάμου  παρόλο που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά φέτος σε παρκέ  έδειξαν σημαντικές βελτιώσεις στην καρδιοαναπνευστική αντοχή, ταχύτητα, εκρηκτικότητα και σημαντική ενίσχυση της δύναμης. Επίσης υπήρξε βελτίωση της αντίληψης σε σχέση με τους συμπαίχτες, τον χώρο και γενικά της κρίσης. Αναπτύχθηκε η διαδικασία του αυτοσχεδιασμού και της επινοητικότητας και τα παιδιά οδηγούνται σε μία μορφή αυτογνωσίας που σχετίζεται με τον σεβασμό προς τους άλλους, την αυτοκυριαρχία, την τόλμη, τον έντιμο αγώνα .
Για τον αγώνα και την ομάδα μας συμμετείχαν ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 4, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 6, ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 6, ΚΑΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ 4, ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣ, ΛΙΑΓΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 3, ΜΠΕΡΤΑΚΗ ΜΑΝΩΛΙΑ, ΜΠΟΥΡΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΦΩΤΟΥΛΑ 9, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ, ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΤΕΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, ΦΕΤΟΛΙ ΧΡΗΣΤΟΣ 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: