Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο ΚΙΣΑΜΟΥ

Ομιλία – διάλεξη με θέμα «Τα θρεπτικά συστατικά και συνδυασμοί τροφών» πραγματοποιήθηκε για τους αθλητές και τα παιδιά του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου από τον διατροφολόγο, Δημήτρη Κατάκη.
Ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου, γνωρίζοντας την αναγκαιότητα της σωστής διατροφής των αθλητών αναλύθηκε επιστημονικά στην εν λόγω δίωρη διάλεξη με σκοπό την ενημέρωση και παρότρυνση για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Μάλιστα, δόθηκαν αναλυτικές οδηγίες και συμβουλές για τα προαγωνιστικά και μεταγωνιστικά γεύματα που πρέπει να κάνει ένα άτομο όταν αθλείται. Τα παιδιά με τη βοήθεια των διατροφολόγων δημιούργησαν «πιάτα» γεύματα για όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Τέλος, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ελέγξουν το λίπος και τη μυϊκή μάζα του σώματός τους μέσω της μέτρησης (ΒΙΑ) από τον διατροφολόγο, αναλύοντας στον καθένα ξεχωριστά τις ανάγκες που έχει το σώμα του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: