Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

 Χθες μια κουβέντα του Πρωθυπουργού έβαλε φωτιές στο Φ/Β αλλά και στα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν ήταν άλλο από την εκμυστήρευση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι .. "Η Κίσαμος είναι ένας τόπος που προσωπικά με συνδέουν πολλά πράγματα και τον αγαπώ ιδιαίτερα." Του βγήκε αυθόρμητα, το εννοούσε, ότι και να έγινε είμαστε περήφανοι για αυτήν του την δήλωση.. φυσικά κάποιοι προσπάθησαν αμέσως να την εξαργυρώσουν, με παρακαμπτηρίους, με ΒΟΑΚ, με αθλητικά έργα, με σχολεία  κλπ... Νωρίς είναι λέω εγώ αλλά είναι και στο χέρι μας αυτή η επίσκεψη να δείξει ότι η Κίσαμος αλλάζει σελίδα με πρωτεργάτες τον Δήμο Κισάμου και τον Δήμαρχο.
Φυσικά αυτός που θα έπρεπε να αγαπούσε υπερβολικά την Κίσαμο θα ήταν ο κ. Αρναουτάκης που πάντα τον υποδεχόμαστε με ανοικτές αγκάλες.. εντούτοις τα προβλήματα με την περιφέρεια γνωστά και άλυτα, αν δούμε και την κατάσταση του μοναδικού δρόμου που συνδέει την υπόλοιπη Κρήτη με τον τόπο μας ..χάλια αδιόρθωτα και μάλιστα ακαθάριστος εδώ και ένα χρόνο με καθημερινά σχόλια στο τύπο, από τους ντόπιους αλλά και από τους χιλιάδες επισκέπτες μας.
Ελπίδα το "στρίμωγμα" που του κάνουν (φωτο) ο Δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος μπας και  δείξει την απαιτούμενη προσοχή του προς εμάς προς τον τόπο μας, που ειναι μοναδικός, αναγκαίος για όλους, αλλά πολύ παραμελημένος απο άπαντες.

Υ.Σ Οι αγάπες πάνε και έρχονται βέβαια και εμείς είμαστε πολύ της εφήμερης... και αυτό μας στοιχίζει....

Δεν υπάρχουν σχόλια: