Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΛΙ ΑΠ' ΕΞΩ...

Ορίστηκαν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης και δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ τα ονόματα των νέων μελών της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων.
Όπως ήταν αναμενόμενο πάλι το δεύτερο λιμάνι του νομού είναι άνευ εκπροσώπησης αν και εδώ θα λέγαμε ότι "απάλυνε ο πόνος μας", μιας και θα υπάρχει η εκπροσώπηση του Κισσαμίτη δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη. 
Τα μέλη θα είναι 
1. Πλοίαρχο Λ.Σ. Πασσάκο Σπυρίδωνα του Παναγιώτη, Προϊστάμενο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, ως Αντιπρόεδρο,
2. Κωνσταντίνο Ντάγκα του Γεωργίου Προϊστάμενο της Δ/νσης Τελωνείου Χανίων. 
3. Μαραθάκη Γεώργιο, του Δημητρίου, Πολιτικό Μηχανικό.  
4. Παναγιώτη Σημανδηράκη του Αντωνίου Δήμαρχο Χανίων.  
5. Νικόλαο Ηλιάκη του Εμμανουήλ εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Χανίων.
6. Ιωάννη Μανωλικάκη του Ιωάννη εκπρόσωπο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Χανίων.
7. Ιωάννη Γελασάκη  του Δημητρίου εκπρόσωπο του Πανελλήνιου Συνδέσμου (Ένωσης) Ναυτικών Πρακτόρων και Επαγγελματιών Χρηστών Λιμένων
8. Ιωάννη Ζερβό του Ιωάννη, απόστρατο αξιωματικό ΕΛ.ΑΣ.  
9. Δημήτριο Βιριράκη, του Γεωργίου, Πολιτικό Μηχανικό. 
10. Σπυρίδωνα Νταουντάκη του Νικολάου, Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στα Λιμενικά Ταμεία Δυτικής Κρήτης.
Με επικρατέστερο όπως είχαμε γράψει και παλαιότερα τον πρώην δήμαρχο Σφακίων Γιάννη Ζερβό.
Κρίμα βέβαια να μην υπάρχει ούτε ένας εκπρόσωπος στο ΔΣ αλλά καλό είναι να σκεφτούν κάποιοι οι οποίοι δεν θέλουν Ανεξάρτητο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο στην Κίσαμο, γιατί γίνεται αυτό και ποιοι βγαίνουν κερδισμένοι ..όταν δεν υπάρχει κανείς να τους ενημερώνει για τα προβλήματα του λιμανιού της Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: