Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΙ ΓΑΤΟΤΡΟΦΗ....

500 κιλά γατοτροφή αγόρασε ο Δήμος Κισάμου για να ταΐσει τις γάτες της πόλης μιας και στα χωριά έχουν όσο να' ναι καλύτερη μεταχείριση. Το θέμα λοιπόν των αδέσποτων επεκτάθηκε και στις γάτες που η αλήθεια είναι ότι στην Κίσαμο το 70% από αυτές είναι ημιάργιες... 
Αν πρέπει να κάνουμε στειρώσεις σε όλες τις γάτες της πόλης τότε ο προϋπολογισμός του Δήμου μάλλον δεν θα φτάσει..αλλά είναι απαίτηση.
Κάτι πήρε το αυτί μου ότι την άνοιξη θα ξεκινήσει κυνήγι να πιαστούν οι αρσενικοί...και να στειρωθούν.... για να δούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: