Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

ΠΥΡΓΙΑΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

Καθαρισμός Πυργιανού ποταμού και τσιμεντόστρωση του ένα έργο με συνέχεια. Πάντως καλό είναι η δημοτική αρχή να ελέγξει για άλλη μια φορά πως ο ποταμός τρέχει όταν δεν έχουμε βροχές (τρέχει απο την μέση και κάτω) .Ο Βιολογικός της πόλης φτιάχτηκε γι αυτό τον λόγο... μάλλον οι εξυπνάκηδες συνεχίζουν το έργο τους... απο την άλλη αν δεν είναι νερά βιολογικού τότε σίγουρα θα έχει διαρροή στο δίκτυο ύδρευσης... 
Πάντως τόσο νερό ειδικά ο Πυργιανός δεν δικαιολογείται....

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ακόμα "τρέχει"ο ποταμός?αν και δεν έβρεξε ??🤔🙈..κάτι δεν πάει καλά ...δεν εξακρίβωσε ο Δήμος τιποτα?τόσο ακατόρθωτο είναι επιτέλους??? Δίπλα υπάρχουν και ξενοδοχεία ,ωραίο θέαμα για τους τουρίστες και όχι μόνο ,☹️😳.η "καμπάνα"στους ασυνείδητους πότε θα πέσει??