Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019

ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Κάτι τρέχει με τους συμβασιούχους της 1ης Ιουλίου 2018 οι οποίοι όπως κυκλοφόρησε αλλά και όπως βλέπουμε μια μέρα πριν έλθει ο πρωθυπουργός στην Κίσαμο μάλλον έχασαν τα ασφαλιστικά αν και πριν κάμποσες μέρες έστελναν ευχαριστήρια... Πάντως αν δεν δικαιώθηκαν που είναι λυπηρό να χαθούν αυτές οι θέσεις εργασίας, ο δήμος θα βρεθεί προ μεγάλου προβλήματος, μιας και στην καθαριότητα αλλά και στην υδροάρδευση οι συμβασιούχοι πολλοί. 
Πάντως όπως έμαθα μια εξαίρεση θα γίνει για απόψε για να μαζευτούν τα σκουπίδια που υπάρχουν στους κάδους της πόλης... Φυσικά αυτό είναι προς τιμή των συμβασιούχων, μιας και όλοι είναι ανασφάλιστοι πλέον και απλήρωτοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: