Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΔ ΚΡΗΤΗΣΟι Χριστουλάκης Θεόφιλος από την συμπολίτευση και Σταθάκης Θοδωρής απο την αντιπολίτευση εκλέχτηκαν στις εκλογές που έγιναν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Κισάμου σαν αντιπρόσωποι στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Κρήτης. Ο δήμαρχος είναι άνευ ψήφου.
Αναπληρωματικοί οι Μαυροδημητράκης Σπυρίδων και Ψαράκης Νεκτάριος.
Η ίδια διαδικασία έγινε ή θα γίνει τις επόμενες ημέρες και στα υπόλοιπα Δημοτικά Συμβούλια της Κρήτης ώστε να αναδειχτούν οι 101 δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι μαζί με τους 24 δημάρχους θα συνθέσουν το 125 μελές Σώμα των εκλεκτόρων που θα κληθεί να ψηφίσει για νέα ηγεσία και τα νέα όργανα της ΠΕΔ Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: