Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΝΑΥΑΓΙΩΝ Ή ΠΛΟΙΩΝ

Ορίστηκε απο το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων οι επιτροπές γνωμοδότησης για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων, και αποτελείται από τους κάτωθι: 
α) Τον εκπρόσωπο της Λιμενικής Αρχής, ως Πρόεδρο,
β) Τον εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ως μέλος,
γ) Τον εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Χανίων, ως μέλος,
δ) Τον εκπρόσωπο της περιοχής του οποίου βρίσκεται το προς εξέταση ναυάγιο ή πλοίο, ως μέλος, στην περίπτωση μας ο Σημαιοφόρος Λ.Σ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης, αναπληρούμενος σε περίπτωση απουσίας από τον Ανθυπασπιστή Λ.Σ. ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Μιχαήλ του Λιμενικού Σταθμού Κισάμου και απο τον Δήμο ο Μαυροδημητράκης Σπυρίδων,ως μέλος του Δήμου Κισάμου σε περίπτωση απουσίας από τον Χριστουλάκη Θεόφιλο.
Η θητεία των μελών ορίζεται σε ένα έτος
Η Επιτροπή δύναται να γνωμοδοτήσει μόνο όταν βρίσκεται σε απαρτία, ενώ οι Αποφάσεις της λαμβάνονται κατά πλειοψηφία. Σε περίπτωση ισοψηφίας, υπερισχύει η γνώμη του Προέδρου αυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: