Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019

ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Μην ξεχάσετε την παρέλαση αύριο ..είναι εκτός από μέρα Εθνικής γιορτής, θα μας επισκεφτεί και ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Βάζουμε τα καλά μας παίρνουμε και μια σημαία και στηνόμαστε στην Σκαλίδη... να θαυμάσουμε τα νιάτα μας αλλά και τα στρατιωτικά αγήματα που λένε ότι θα παρελάσουν προς τιμήν του πρωθυπουργού... που παρεμπιπτόντως από απόψε βρίσκεται στην Κίσαμο φιλοξενούμενος σε οικία γνωστού Δημοτικού συμβούλου και σε λίγο θα επισκεφτεί και ένα ρακοκάζανο της περιοχής.Δεν υπάρχουν σχόλια: