Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Το τεράστιας σημασίας ζήτημα του υποσιτισμού των μαθητών, ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά κουβέντιασαν σήμερα κατά την επίσκεψη του στον Δήμαρχο Κισάμου, ο πρόεδρος του ΣΕΠΕ Χανίων Αντώνης Τσαλαπάκης.
O ΣΕΠΕ Χανίων για πρώτη χρονιά πραγματοποιεί επισκέψεις στις έδρες των δήμων και καταθέτει το διεκδικητικό πλαίσιο σχετικά με τη δυσκολία εύρεσης Στέγης και τις δυνατότητες που δίνει το άρ.32 του Ν4483/17 αλλά και τη διεκδίκηση Σχολικών Γευμάτων και Δεκατιανού για όλα τους μαθητές Σχολικής και Προσχολικής ηλικίας.
Στην συζήτηση παραβρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι Παιδείας κ. Χαχλάκης αλλά και ο αντιδήμαρχος κ. Μαυροδημητράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: