Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ ΔΥΟ ΚΙΣΑΜΙΤΑΚΙΑ

 Ο λόγος για την Μπονατάκη Μαριτώνια (φωτο πάνω) από το σύλλογο ΚΕΡΙΤΗ παράρτημα ΚΙΣΑΜΟΥ, με προπονητή το Δημήτρη Μαρινάκη, η οποία θα αγωνιστεί στην ηλικία κάτω των 16 ετών κορίτσια στα -63 κιλά, σε 2 αγωνίσματα (fighting & ne waza), μετά από την πρόκριση της από το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο οποίο κατέκτησε 2 Χρυσά μετάλλια και στα 2 αγωνίσματα. 
Και ο Μπουζάκης Ιωάννης στο αγώνισμα ne Waza στα-16 ετών και -66 κιλά από το σύλλογο "ΜΑΧΗΤΕΣ ΖΩΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ", με προπονητή τον Αντωνομανωλάκη Γρήγορη, οποίος ήταν στο βάθρο της κατηγορίας του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατακτώντας την 3η θέση!Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο κλειστό "Δύο Αοράκια" του Ηρακλείου κατά το τριήμερο 25, 26, 27 Οκτωβρίου. Τα παιδιά αγωνίζονται Παρασκευή και η Μπονατάκη και Σάββατο. 
Η διοργάνωση γίνεται από κοινού με την παγκόσμια και πανευρωπαϊκή ομοσπονδία, ενώ το «εκτελεστικό» όργανο είναι η ελληνική ομοσπονδία ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ, η οποία έχει δείξει άψογες διοργανώσεις παγκόσμιου επιπέδου από το 2009 και έχει κερδίζει την απόλυτη εμπιστοσύνη των διεθνών ομοσπονδιών!!!
Συνδιοργανωτές αυτού του μεγάλου event είναι η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου, ενώ αναμένεται να συμμετέχουν περίπου 700 αθλητές τόσο στα -16, όσο και στα -18 &-21 όπου γίνεται το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα!
Εκ των συλλόγων θα θέλαμε να ευχηθούμε στους 2 Κισσαμίτες αθλητές να έχουν καλούς αγώνες και γιατί όχι; μια θέση στο βάθρο!!! Και οι 2 αθλητές έχουν κάνει την κατάλληλη προετοιμασία πέρασαν ένα δύσκολο καλοκαίρι και τώρα έρχονται να εκπροσωπήσουν το δήμο ΚΙΣΑΜΟΥ αλλά και τους συλλόγους τους!
Καλή επιτυχία !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: