Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Η αλήθεια είναι ότι την καθαριότητα της δύσκολης μέρας χθες, την έβγαλαν με διπλοβάρδιες οι μόνιμοι υπάλληλοι του δήμου Κισάμου, μιας και οι συμβασιούχοι, δυσκολεύονται ακόμα να πιστέψουν (και πως θα το πιστέψουν) πως χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία για να γίνουν μόνιμοι και δεν είχαν το κουράγιο να δουλέψουν. Πάντως ευχή όλων να μην χάσουν την δουλειά τους τόσοι άνθρωποι σε ένα πόστο που ακόμα και ο ένας είναι πολύ απαραίτητος.
Μαύρες μέρες για την καθαριότητα μια οριστική απόλυση των 12 υπαλλήλων καθαριότητας που απ' αυτούς οι 4 ήταν και οδηγοί. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: