Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΥΘΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΙΣΑΜΟΥ

Το πλοίο "Τυφώνας" του  Κοινωφελούς  Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, το οποίο στο πλαίσιο του έργου του για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, πραγματοποιεί με το πλήρωμα του, παράκτιους καθαρισμούς  στο Αιγαίο αλλά και σε άλλες περιοχές, θα βρίσκεται  την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και ώρα 11: 00  στο Λιμάνι Κισσάμου  για τον καθαρισμό του βυθού.
  Την  διαδικασία καθαρισμού θα παρακολουθήσει η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη σύζυγός του πρωθυπουργού της Ελλάδος.
  Επίσης στον καθαρισμό θα συμμετέχουν ομάδα από εθελοντές δύτες και Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών  Π.Τ  Κισάμου.
Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: