Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

ΑΚΑΡΠΕΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Πριν απο λίγο επέστρεψε το κλιμάκιο των διασωστών του Ε.Ε.Σ τμήματος Κισάμου που είχε πάρει μέρος απο το πρωί για τον εντοπισμό της 29χρονης Γαλλίδας που αγνοείται στα νότια και χάθηκε όπως φαίνεται ανάμεσα σε Κεδρόδασος και Λαφονήσι. Υπενθυμίζεται πως η κινητοποίηση είναι μεγάλη και ξεκίνησε μετά την ενημέρωση των γαλλικών και στην συνέχεια των ελληνικών αρχών, από τους γονείς της 29χρονης που είναι στην Γαλλία, οι οποίοι ανησύχησαν καθώς δεν είχαν νέα της.
Αν και το αυτοκίνητο της Γαλλίδας έχει εντοπιστεί στο Κεδρόδασος εντούτοις οι έρευνες απο τους Κισαμίτες διασώστες που περπάτησαν όλο το Ε4 απο το Κεδρόδασος ως και το Λαφονήσι, ρώτησαν και έψαξαν κάθε σκηνή που βρήκαν, πέταξαν 3-4 φορές το drone στα δύσκολα σημεία, αλλά και με την βοήθεια του ναυαγοσώστη πήγαν σε όλα τα μικρά νησάκια έξω απο το Λαφονήσι, δυστυχώς δίχως να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Οι έρευνες θα συνεχιστούν και αύριο σε άλλα σημεία δυτικά και βόρεια του Λαφονησιού απο την ομάδα του Ε.Ε Σταυρού Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: