Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ Ο ΠΑΝΩ ΠΥΡΓΟΣ!!!

- Στις 24 Αυγούστου του 2020 οι κάτοικοι του Πάνω Πύργο στέλνουν ευχαριστήριο στον Δήμο Κισάμου και προσωπικά τον αντιδήμαρχο κ. Θ. Χριστουλάκη που έλυσε το 10χρονο πρόβλημα τους με την ύδρευση. ΕΔΩ η επιστολή τους.
- Τι άλλαξε βέβαια μετά απο 10 μήνες εν έτη 2021 και δεν έχουν πάλι νερό διερωτώνται, μάλιστα όπως λένε στα 12 σπίτια της γειτονιάς δεν φτάνει καθόλου νερό ορισμένες ώρες της ημέρας και λύση δεν βλέπουν να υπάρχει παρά τις ενοχλήσεις  προς τους αρμόδιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: