Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

 Η Ένωση Γονέων Δ.Κισσάμου εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που θα λάβουν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Χαιρετίζουμε όλους τους γονείς, που  σε μια δύσκολη σχολική χρονιά στέκονται δίπλα στους μαθητές. Εμείς οι γονείς έχουμε καταβάλει πολύ κόπο και χρήμα για να καλύψουμε τα μορφωτικά κενά που άφησε η πανδημία και οι χειρισμοί της κυβέρνησης στα παιδιά μας. Καλούμαστε να στηρίξουμε τα παιδιά μας εν μέσω πανδημίας και με αλλαγή στο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση που θα κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικές τις εξετάσεις και θα κλείσει την πόρτα των ΑΕΙ για πολλά περισσότερα παιδιά.
Τη χρονιά που πέρασε οι ίδιοι οι μαθητές με τους αγώνες τους για το σχολείο, τη μόρφωση και τη ζωή που ονειρεύονται, απέδειξαν ότι μπορούν να είναι μαχητές στις εξετάσεις, μαχητές και στη ζωή, ό,τι και να γίνει..
Είμαστε δίπλα σε όλους τους μαθητές, γιατί τους βλέπουμε να μεγαλώνουν, να κάνουν όνειρα, να έχουν φιλοδοξίες. Γι' αυτό κι εμείς οι γονείς σας, αγωνιζόμαστε μέσα από τους Συλλόγους Γονέων για ένα σχολείο που θα καλύπτει τις σύγχρονες μορφωτικές σας ανάγκες.
Είμαστε δίπλα σας γιατί γνωρίζουμε καλά: Ο δρόμος της ζωής για όλους σας, μαθητές και μαθήτριες, είναι μακρύς και δεν καθορίζεται από την επιτυχία ή αποτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Όμως με εφόδια την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη  συλλογικότητα και τον αγώνα μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας για μια καλύτερη ζωή πραγματικότητα!
Κάθε μάχη θέλει καθαρό μυαλό, επιμονή, υπομονή και ψηλά το κεφάλι.
Μην ξεχνάτε ότι τη ζωή και το μέλλον δεν θα σας τα χαρίσει κανείς, τα κατακτάτε μόνοι σας!!!
Καλή επιτυχία, σε κάθε μαθητή και σε κάθε μαθήτρια».
Η πρόεδρος            Ο γραμματέας
Όλγα Ψαράκη             Γιώργος Τζανακάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: