Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΚΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ .....

Ο Εμπορικός σύλλογος της πόλης καλώς ή κακώς έκανε μια νύξη για τα τραπεζοκαθίσματα που βρισκόταν μέσα στο συντριβάνι στην πλατεία Τζανακάκη δίπλα απο τον Μιχαήλ Αρχάγγελο παρατημένα.... μάλιστα έκανε συστάσεις στο Δήμο γιατί δεν μεριμνάει ώστε να απομακρυνθούν... αν και ο ιδιοκτήτης είναι μέλος του Εμπορικού συλλόγου.
Τελικά τα μάζεψαν.... αλλά τα πήγαν δίπλα στα 2 μέτρα, στο αύλειο χώρο της παλιάς εκκλησίας του Μιχαήλ Αρχαγγέλου για να δέσει καλύτερα σαν ντεκόρ...με τον ναό. Όπως άκουσα τώρα ετοιμάζει επιστολές ο επίτροπος της εκκλησίας προς τον Δήμο για αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση.
 - Για ότι συμβαίνει σε αυτήν την πόλη πρώτοι στην αδιαφορία και στην τσαπατσουλιά είμαστε εμείς, οι πολίτες-δημότες....μετά οι υπόλογοι που ενώ ξέρουν τι θα πρέπει να κάνουν φοβούνται μη χύσουν το .. γάλα. Οπότε όλα καλά και συνεχίζουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: