Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας,  ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ότι το επισκεπτήριο στο Αννουσάκειο Ίδρυμα, Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας "Ο Άγιος Σπυρίδων" θα πραγματοποιείται, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που έχουν καθοριστεί.  
Πιο συγκεκριμένα: 
• Η επίσκεψη γίνεται μόνο σε εξωτερικούς χώρους και με την τήρηση των αποστάσεων.
• Υποχρεωτική χρήση ΔΙΠΛΗΣ ΜΑΣΚΑΣ από τον επισκέπτη  και μονή από τον φιλοξενούμενο.
• Υποχρεωτική θερμομέτρηση κατά την είσοδο.
• Εφαρμογή υγιεινής χεριών κατά την είσοδο από τον επισκέπτη.
   ΠΡΟΣΟΧΗ!
Οι  επισκέπτες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ οφείλουν να προσκομίσουν ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ RAPID TEST ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ!
• Οι επισκέπτες που είναι ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ μπορούν να προσκομίσουν αντίστοιχα αποτέλεσμα ΑΜΕΣΟΥ RAPID TEST Η SELF TEST(που θα έχει πραγματοποιηθεί την ημέρα της επίσκεψης)!
Εναλλακτικά, οι επισκέπτες μπορούν να εισέλθουν στoν εξωτερικό  χώρο   του ιδρύματος, αν διαθέτουν ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ PCR ΜΕΧΡΙ  ΚΑΙ  48 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ.
Να σημειωθεί ότι οι επισκέψεις προγραμματίζονται από το Ίδρυμα σε προκαθορισμένα ραντεβού κατόπιν συνεννόησης  από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 09:00 π.μ.  -13:00 μ.μ. 
 ΕΚ ΤΟΥ ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: