Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

20 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΛΥΚΕΙΑ

Σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook μετά την επίσκεψη του στην Κίσαμο και στα παλιά Λύκεια, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπου τους Δήμου, τους διευθυντές των σχολείων,  ο κ. Πολάκης αναφέρει:
«Συνάντηση με τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τους Διευθυντές του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ Κισάμου για το μείζον ζήτημα της κατασκευής των νέων σχολείων μετά τον σεισμό του Νοεμβρίου του 2019.
Επισκέφτηκα τώρα τα σχολεία, για να αναδείξω πως πρακτικά παρά τις προσπάθειες του Δήμου που έτρεξε το θέμα της προσωρινής στέγασης, έχουν γίνει ελάχιστα πράγματα 20 μήνες μετά τον σεισμό για την κατασκευή των νέων κτηρίων!!
Ούτε κατεδάφιση, ούτε δέσμευση χρηματοδότησης, ούτε ολοκλήρωση των μελετών (που έχουν θέματα) κ.λπ. κ.λπ. με ευθύνη της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας!!!!!
Εδώ να κάνετε έκτακτες διαδικασίες κύριοι της κυβέρνησης!!!!
Για τον κορωνοϊό απευθείας αναθέσεις ξέρετε να κάνετε!
Κι εδώ έκτακτο γεγονός είναι ο σεισμός!!!
Για τρίτη χρονιά οι μαθητές του ΕΠΑΛ κινδυνεύουν αν δεν τρέξουν οι διαδικασίες να κάνουν εργαστήρια στο ύπαιθρο!!!
Αλλά δεν κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να έχουν απευθείας συνδέσεις τα πετσοταϊσμένα ΜΜΕ!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: