Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ

Με αστυνομικούς εκτός βάρδιας του Α.Τ Κισάμου και με την παρουσία του υποδιοικητή του Α.Τ Κισάμου συνεχίστηκαν οι εκπαιδευτικές ομιλίες αλλά και οι βασικοί κανόνες συμπεριφοράς προς τους μικρούς μαθητές και επίδοξους οδηγούς, του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής Κισάμου. 
Στόχος της Αστυνομίας, αλλά και των εκπαιδευτών είναι η καλλιέργεια οδικής κουλτούρας από αυτές τις ηλικίες ώστε τα παιδιά μεγαλώνοντας να έχουν πάρει τις σωστές βάσεις και συμπεριφορές. Πράγματα που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια σπανίζουν στην περιοχή μας και αυτό το βλέπουμε και το διαπιστώνουμε καθημερινά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: