Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Αγαπητοί δημότες, σας ενημερώνουμε ότι έχουν εκδοθεί οι λογαριασμοί Ύδρευσης για το Β’ Εξάμηνο του 2020 και όποιος επιθυμεί να πληρώσει μέχρι τέλος του μηνός Ιουνίου θα επωφεληθεί την έκπτωση συνέπειας 10%. Όσοι επιθυμούν να πληρώσουν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2822340206, 2822340207, 2822340218 και 2822340231.
Εκ του Δήμου

Σχόλιο
Δεν ξέρω αν ο δήμος Κισάμου είναι ενήμερος οτι έχει δοθεί:
Περιθώριο έως τις 31 Οκτωβρίου στους οφειλέτες των Δήμων για να υποβάλουν αίτηση και να υπαχθούν στη ρύθμιση των 100 δόσεων. Παράλληλα, μπορούν να ρυθμίσουν και οφειλές που βεβαιώθηκαν πρόσφατα ή πρόκειται να βεβαιωθούν ως τις 30 Ιουνίου όταν η αρχική ημερομηνία ήταν έως τις 28 Φεβρουαρίου.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη (gov.gr). Ωστόσο η σχετική πλατφόρμα δεν είναι ακόμη διαθέσιμη. Μέχρι να ανοίξει, οι οφειλέτες μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους απευθείας στους οικείους δήμους, είτε στις δημοτικές ειδικές εφαρμογές, είτε μέσω e-mail, είτε στον ιστότοπο του δήμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: