Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Ο Ε.Ε.Σ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΝ 5ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Υγειονομική κάλυψη και συμμετοχή στην Λαμπαδηδρομία του Μαραθωνίου Κρήτης, η οποία πραγματοποιείται, εις μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου, κ. Ειρηναίου Γαλανάκη, από το Περιφερειακό Τμήμα Κισάμου του Ε.Ε.Σ.  
Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων του Μαραθωνίου Κρήτης ο Δήμος Κισάμου οργάνωσε Λαμπαδηδρομία, η οποία είχε αφετηρία το Δημαρχείο της Πόλης και Εκπρόσωποι Φορέων, Αθλητικών Συλλόγων αλλά και μεμονωμένοι συμπολίτες μας, διέσχισαν την Κίσαμο, για να καταλήξουν στο Κολυμπάρι, όπου ενώθηκαν με τους λαμπαδιοδρομείς των υπολοίπων Δήμων του νομού Χανίων και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, τερμάτισαν στους φιλόξενους χώρους της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης.
Εκεί σε μια σεμνή τελετή, έγινε η κήρυξη των Αγώνων, από τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους του Νομού Χανίων.
Καθ' όλη την διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα αναγκαία μέτρα έναντι του Covid 19.

Δεν υπάρχουν σχόλια: