Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑΣ ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ

Με αφορμή την ανάδειξη της πρωταθλήτριας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χριστιάνας Σκυλουράκη ως παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο αγώνισμα των 400μ. υποβρύχιο στο Λινιάνι της Ιταλίας, ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Μυλωνάκης Γιώργος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κελαϊδής Ιωάννης απευθύνουν θερμά συγχαρητήρια, ευχόμενοι υγεία, δύναμη και ακόμη περισσότερες διακρίσεις. Το μέλλον της Κισαμίτισας αθλήτριας, προδιαγράφεται λαμπρό. Συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά και στους προπονητές αλλά και την οικογένειά της που στηρίζουν με την ψυχή τους τις προσπάθειες της Χριστιάνας.
Η διάκριση της νεαρής αθλήτριας είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς το χρυσό μετάλλιο είναι το πρώτο που κατακτά Ελληνίδα αθλήτρια μετά από 11 χρόνια στην ιστορία της διοργάνωσης. Η επιτυχία αυτή αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών της, της σκληρής δουλειάς  και αφοσίωσής της και των ήδη αναγνωρισμένων μεγάλων αθλητικών ικανοτήτων της. 
Οι ευχές όλων μας την συνοδεύουν  για την παραμονή της  στην κορυφή του κόσμου. Το μέλλον της ανήκει!
Εκ του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: