Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Την Κυριακή θα μας επισκεφτεί όπως ακούστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, για να δει με τα μάτια του την κατάσταση που επικρατεί στα Λύκεια της Κισάμου, να κουβεντιάσει για την καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί και να ακούσει δημοτική αρχή και διευθυντές των σχολείων. Καλοδεχούμενοι όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την κατάσταση μας μιας και είναι γνωστό οτι έχουμε έλθει σε πλήρη αδιέξοδο και η καθυστέρηση θα είναι μεγάλη ειδικά για τα Νέα Λύκεια.

Αυτό που προκαλεί όμως ενδιαφέρον είναι οτι για πρώτη φορά, αν δεν κάνω λάθος, βουλευτής του νομού μας ζήτησε και θα μιλήσει με την διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.Ε Κουτουφιανών, το ειδικό αυτό σχολείο που έγινε γνωστό απο τον μακροχρόνιο αγώνα του συμπολίτη μας Κώστα Βαρουχάκη (είδατε τι κάνει η επιμονή της προσπάθειας του). Είναι λοιπόν μια ευκαιρία να μάθουν τα προβλήματα αυτών των σχολείων και οι κατ' εξοχήν υπόλογοι, αλλά και να βρεθεί μια λύση ώστε να απαλλάξουμε απο τους επίπονους αγώνες τον Κωστή... ζητώντας να γίνουν αυτά τα σχολεία .... υπόδειγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: