Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ

ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ
Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης, διευρύνει τη στήριξή του στο κοινό, περιλαμβάνοντας και τους Δήμους μικρούς Μετόχους του. 
Για τις παραστάσεις του έργου «Πανώρια» του Γεωργίου Χορτάτση σε: 
Άγιο Αντώνιο Κολυμβαρίου, 24 Ιουνίου - θέατρο «Αλέξης Μινωτής»
Κίσσαμο, 25 Ιουνίου - αύλειος χώρος 1ο Δημοτικού Σχολείου
Παλαιόχωρα, 26 Ιουνίου – θέατρο Δημοτικού Σχολείου
Μαχαιρούς Αποκορώνου, 28 Ιουνίου - Αμφιθέατρο
στα δύο εισιτήρια το ένα θα δίνεται δωρεάν.
Για να καλωσορίσουμε δυναμικά και πάλι το Θέατρο στη ζωή μας.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Διασκευή, Σκηνοθεσία: Μάνος Βαβαδάκης
Σκηνικά, Κοστούμια: Κωνσταντίνος Σκουρλέτης 
Μουσική: Μιχάλης Παρασκάκης 
Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου
Κίνηση: Έλενα Σταυροπούλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Ευτυχία Φραντζεσκάκη 
Παίζουν οι ηθοποιοί (με σειρά εμφάνισης): Μάνος Στεφανάκης, Λάμπρος Κωνσταντέας, Ευτυχία Φραντζεσκάκη, Νικόλας Χανακούλας, Στέλλα Βογιατζάκη, Μαρίνα Πανηγυράκη, Μάνος Βαβαδάκης.
Φωτογραφίες: Γιώργος Αναστασάκης
Trailer-Video: Πάρης Χαμουρίκος
Σχεδιασμός αφίσας: Γκέλυ Καλαμπάκα

Τιμή εισιτηρίου: ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 8€ 
Ηλεκτρονική προπώληση: Viva.gr και στο ταμείο του θεάτρου  μία ώρα πριν από την έναρξη της παράστασης, αποκλειστικά με ανέπαφη συναλλαγή POS
Πληροφορίες: Γραφεία Θεάτρου (τηλ. 2821044256 – 2821023333)
Η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ σύμφωνα με τις «Οδηγίες ασφαλούς διεξαγωγής ζωντανών θεαμάτων ακροαμάτων και λοιπών παραστατικών τεχνών σε ανοιχτούς (υπαίθριους) χώρους», που εξέδωσε το Υπουργείο Πολιτισμού στις 24/5/2021 μετά από απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 και της ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ.31950 (ΦΕΚ 2141/Β’/22-5-2021)

Δεν υπάρχουν σχόλια: