Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

"Γίνε και εσύ ναυαγοσώστης ανοικτής θαλάσσης ή πισίνας και σώσε μια ανθρώπινη ζωή."

Σχολή ναυαγοσωστικής στην Κίσαμο αναγνωρισμένη απο το κράτος άνοιξε ο Βρουχάκης Δημήτρης. Είναι δε και η σχολή που αναλαμβάνει τα τελευταία χρόνια την φύλαξη των πολυσύχναστων παραλιών της περιοχής μας, του Δήμου Κισάμου και τα έχει καταφέρει άριστα, σώζοντας αρκετές ζωές.
Σύμφωνα με το Π.Δ 71 /2020 όσοι δήμοι ή επιχειρήσεις εκμεταλλεύονται λουτρικές εγκαταστάσεις (παραλίες λιμενικές ζώνες) υποχρεούνται να προσλάβουν Επαγγελματία Ναυαγοσώστη και να τον εφοδιάσουν με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Η σχολή του ναυαγοσωστικής του Δημήτρη Βρουχάκη πληρεί όλες αυτές τις προϋποθέσεις και συνάμα παρέχει και εργασία σε αρκετούς νέους τη περιοχής μας.

Τα γραφεία της σχολής είναι στην ανατολική Σκαλίδη και τηλέφωνο επικοινωνίας 6986816924

Δεν υπάρχουν σχόλια: