Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Κατ' αρχάς έχουμε ανησυχίες σαν και όλους αλλά περισσότερο προβληματιζόμαστε όχι αν θα γίνει ο νέος ΒΟΑΚ κάποτε, αλλά πόσο θα στοιχίζει να πάμε απο την Κίσαμο ως και τα Χανιά αφού θα-θα-θα-θα μας βάλουν υποχρεωτικά διόδια.
Καλά κάνουμε....και είμαστε ψιλιασμένοι όμως...
Γιατί αν τα βάλουν και θα έχουμε νέο ΒΟΑΚ, σίγουρα θα είναι μια καλή εξέλιξη αυτή, αλλά με την γκαντεμιά που μας "δέρνει" και με την υποχωρητικότητα μας, μας βλέπω να μας βάζουν διόδια και να μην έχουμε και νέο ΒΟΑΚ..
Είδατε πουθενά δημοσιευμένο οτι κλείνει κανένα κομμάτι ή στενεύει ή θα ταλαιπωρηθούν οι οδηγοί απο την Κίσαμο ως και το Κολυμβάρι λόγω έργων; Πουθενά... απο εκεί και πέρα η τροχαία, η περιφέρεια, ενημερώνει..απο δω όμως, σιγά να μην τους ενδιαφέρουν οι χωριάτες τι θα απογίνουν.
Με λίγη άσφαλτο όλα φτιάχνουν και οι φωνές και τα παράπονα....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: