Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Η ΠΡΩΤΗ ΗΛΙΑΚΗ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Καινοτομία -δοκιμαστική - στην παραλία του Γηπέδου απο τον Δήμο Κισάμου αφού τοποθετήθηκε η πρώτη ηλιακή ντουζιέρα. Είναι μια ντουζιέρα που θα έχει ζεστό νερό όλο το χρόνο μάλιστα όπως αναφέρουν οι οδηγίες άνω των 60 βαθμών Celsius.
Έχει αναμείκτη για να μην ..καούμε, απευθύνεται σε μιας μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους που κάνουν μπάνιο στην συγκεκριμένη παραλία και φυσικά για τους χειμερινούς κολυμβητές που θα μπορούν να χαρούν ένα ζεστό ντους, αν την κρατήσουμε σε καλή κατάσταση ως τον χειμώνα.
Η ποσότητα του νερού που είναι συγκεντρωμένη στον συλλέκτη – δεξαμενή της ντουζιέρας επιτρέπει να γίνουν εφτά (7)  συνεχόμενα ζεστά ντούζ  δίχως να περιμένετε να ξαναζεσταθεί το νερό και στόχος του Δήμου Κισάμου να τοποθετήσει και τις επόμενες μέρες και άλλες σε Δραπανιά-Νοπήγια-Μαύρο Μώλος.
Η νέα ντουζιέρα είναι δίπλα στον ναυαγοσωστικό πύργο και είναι στο χέρι μας να την κρατήσουμε σε καλή κατάσταση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: