Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΟ

 
Ενημερώθηκε τις απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Κισάμου, για περιστατικό ελαφρύ τραυματισμού 14χρονου, λόγω επικίνδυνων ελιγμών που πραγματοποίησε 42χρονος χειριστής jet ski, στη θαλάσσια περιοχή Μπάλου Κισάμου.
Άμεσα στην περιοχή μετέβη Ε/Π-Τ/Ρ σκάφος με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Ο 14χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Κέντρο Υγείας Κισάμου όπου διαπιστώθηκε κάκωση αριστερής ωμοπλάτης και βραχίονα καθώς και μικρά θλαστικά τραύματα.
Από τον Λιμενικό Σταθμό Κισάμου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων που διενεργεί προανάκριση, συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του πόστου καθώς και ο χειριστής jet ski και επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις κατά αμφότερων.

Αναδεικνύεται για άλλη μια φορά το πρόβλημα, να μην υπάρχει γιατρός στις δυο ποιο πολυσύχναστες παραλίες της Κισάμου, Μπάλου και Λαφονησιού με καθημερινή επισκεψιμότητα απο 3000 άτομα, που δεν είναι και εύκολη ούτε η πρόσβαση...αλλά ούτε και η μεταφορά αν συμβεί κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: