Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟΝ Ε.Ε ΣΤΑΥΡΟ ΤΜΗΜΑ ΚΙΣΑΜΟΥ

 
Άλλη μια σπουδαία χορηγία σε διασωστικό εξοπλισμό, δέχτηκε το Περιφερειακό Τμήμα Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αυτές τις μέρες! 
Συγκεκριμένα ένα rescue sled (φορείο θαλάσσιας διάσωσης), απαραίτητο για την επιχειρησιακή ετοιμότητα και το αξιόμαχο, του tzet ski που Περιφερειακό Τμήμα μας διαθέτει είναι πλέον στις εγκαταστάσεις μας, έτοιμο προς χρήση!! 

Ο Υπεύθυνος κάλυψης των Ναυαγωσωστικών Πύργων του Δήμου Κισάμου, Ναυαγοστώστης και Φίλος του Περιφερειακού μας Τμήματος, κ. Βρουχάκης Δημήτρης, μας το παρέδωσε στις εγκαταστάσεις μας! 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βρουχάκης αρκετές φορές, τόσο ο ίδιος, όσο και οι ναυαγοσώστες του έχουν συνεργαστεί άψογα σε όλα τα επίπεδα με τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Τμήματος μας, σε διάφορες επιχειρήσεις που κλήθηκαν να συνεργαστούν! 
Κυριε Βρουχάκη, φίλε Δημήτρη Σε Ευχαριστούμε από καρδιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: