Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ...

Αν και είναι ένα σύνηθες φαινόμενο να κλείνει ο πόρος στην λιμνοθάλασσα του Μπάλου ανάλογα με τον καιρό και τα ρέματα εντούτοις σε εποχές covid τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Μάλιστα δεν θα προκαλούσε εντύπωση αν αυτό γινόταν πριν 30 χρόνια αλλά με 3.000 κόσμο εκεί καθημερινά η κατάσταση στo εσωτερικό της λιμνοθάλασσας είναι διαφορετική.. και μη αντιμετωπίσημη.
Δείτε την ανάρτηση -προτροπή του κ Ντοκάκη για την κατάσταση εκεί.

ΜΠΑΛΟΣ ΩΡΑ 0 !!
Μίας και το τρέχων θέμα της εποχής μας είναι ο φιάσκο covid θέλω να σας ενημερώσω όλους τους λουόμενους όπου θα θελήσουν να κάνουν μπάνιο στην λιμνοθάλασσα του ΜΠΑΛΟΥ ότι αυτήν την στιγμή είναι άκρως επικίνδυνο διότι έχει κλείσει ο λεγόμενος ΠΟΡΟΣ όπου εναλλάσσεται το νερό μέσα εκεί και όπως καταλαβαίνετε είναι σαν να κάνετε στην μπανιέρα σας μαζί με άλλους 2000 περίπου! Κάποιοι φυσικά μπορεί να θέλουν να τεστάρουν τις οργανικές τους αντοχές στους διάφορους μεταλλαγμένους και μη covid αλλά και φυσικά σε οποιοδήποτε άλλο μεταδιδόμενο νόσημα που υπάρχει. 
Γνώμη μου προς αποφυγή των προαναφερθέν μου να μην κάνει μέσα εκεί αλλά από έξω έως ότου αποφασίσει ο Δήμος να μεριμνήσει την διάνοιξη αυτού για την ανανέωση των υδάτων! 
Λευτέρης Ντοκάκης

Ας ελπίσουμε οτι θα γίνει κάτι μιας και εκτός των παραπάνω υπάρχει και φόβος για δυσοσμία.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: