Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΛΑΦΟΝΗΣΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΟΣ

 Με αφορμή τα τελευταία λεχθέντα και γραφόμενα γύρω από την επισκεψιμότητα στις περιοχές NATURA και την προστασία αυτών, έχω να συμπληρώσω και εγώ κάτι. 
Στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο της μονομετοχικής εταιρίας του δήμου, κατέθεσα πρόταση ( μεταξύ σοβαρού και αστείου), στην δημοτική αρχή. Ζήτησα να δοθεί η διαχείριση της περιοχής Λαφονησίου στην αντιπολίτευση, μιας και του Μπάλου, έχει γίνει οικογενειακή διαχείριση της δημοτικής αρχής. Έτσι, για να δούμε ποιος θα κάνει καλύτερη διαχείριση, καλύτερες εισπράξεις, δεν ξέρω εάν είμαστε τελικά για γέλια ή για κλάματα. Στην διαύγεια είναι οι αποφάσεις πρόσληψης προσωπικού ΑΔΑ ΜΠΑΛΟΥ : 6ΗΚΚΟΛ3Ω-Β53, 68Χ9ΟΛ3Ω-ΦΘΕ, ΩΦΧΧΟΛ3Ω-3ΕΣ, 6ΠΤ5ΟΛ3Ω-ΣΕΙ και ΛΑΦΟΝΗΣΙΟΥ: 9131ΟΛ3Ω-5ΑΛ, ΩΤΠΙΟΛ3Ω-Φ32, 6Φ21ΟΛ3-ΩΟ3, ΨΠΒΣΟΛ3Ω-Ο5Τ. 
Τώρα, πως γίνεται ένας εκλεγμένος πρόεδρος, να γίνεται δημοτικός υπάλληλος, στο Λαφονήσι; ή οι Γραμβουσιανοί κάτοικοι και φορείς, να δέχονται αυτές τις καταστάσεις; δεν ξέρω...
Μάλλον, διανύουμε εποχές "αχαμνών ανδρών", όπως λέμε, ισχνών αγελάδων; ή παχιών αγελάδων για κάποιους;
Σταθάκης Θόδωρος 
πρώην Δήμαρχος Κισάμου
και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: