Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

ΧΡΥΣΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ

Μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις στην ιστορία του αθλητισμού της Κισάμου έλαβε χώρα στον 5ο Όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Κ16 το οποίο διεξήχθη το διήμερο 28-29 Ιουνίου στο Εθνικό  Αθλητικό Κέντρου Άγιου Κοσμά στο Ελληνικό.
Ο αθλητής της Θύελλας Σταύρος Σημαντηράκης  κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην σφαιροβολία με βολή στα 14.84 μέτρα, επίδοση η οποία αποτελεί την τρίτη καλύτερη για φέτος στην Ελλάδα από το σύνολο των ομίλων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Ο Σταύρος Σημαντηράκης ο οποίος ξεκίνησε τον αθλητισμό μέσα από τις ακαδημίες Στίβου της Θύελλας είναι ο πρώτος Κισαμίτης που χρίζεται Πανελληνιονίκης σε ατομικό ολυμπιακό άθλημα.
Για την ομάδα της Θύελλας πολύ καλή εμφάνιση για την Χρυσάνθη Φαραντάκη στην σφαιροβολία όπου με βολή στα 9.45μ κατέκτησε την 8η θέση ενώ η ίδια αθλήτρια συμμετείχε και στο αγώνισμα της δισκοβολίας όπου με επίδοση 23.49μ κατετάγη στην 11η θέση.
Στο άλμα σε μήκος ο Ευριπίδης Σκορδυλάκης με άλμα στα 5.07μ ήταν 10ος ενώ η Ανδριάνα Κωνσταντουλάκη στα 80μ με χρόνο 11.29 (άνεμος -1.9) κατετάγη στην 20η θέση.
Καλή εμφάνιση για την ομάδα μικτής σκυταλοδρομίας 4Χ200 της Θύελλας με τους Ανουσάκη Δημήτρη – Κωνσταντουλάκη Ανδριάνα-Διαμαντάκη Ευαγγελία-Σταθάκη Παναγιώτη όπου με χρόνο 1.53.98 κατετάγη στην 15η θέση της συνολικής κατάταξης.
Στον 5ο Όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος συμμετείχαν τα σωματεία από την περιφέρεια Πειραιά και Ανατολικής Αττικής, την Ανατολική Στερεά και Εύβοια, την Κρήτη, την Χίο-Σάμο-Ικαρία καθώς και σωματεία από Κάλυμνο, Ρόδο, Πάτμο, Λέσβο και Λήμνο.
Προπονητές του αγωνιστικού τμήματος Στίβου της Θύελλας είναι οι καθηγητές φυσικής αγωγής Κώστας Παπακωνσταντίνου και Ελισαίος Δασκαλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: