Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δ.Σ. Κισάμου, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας και την βαθύτατη ευαρέσκειά μας, προς την απερχόμενη διοίκηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, για την υποστήριξη, την ηθική και υλική βοήθεια και την συμπαράσταση και αρωγή, που παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια στο Σχολείο μας.
Εκφράζουμε επίσης, τα συγχαρητήριά μας στη νεοεκλεγείσα διοίκηση, της ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στο έργο της και προσδοκούμε σε μια άριστη και εποικοδομητική συνεργασία, για το καλό των παιδιών μας και της κοινωνίας της πόλης μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: